Χολαργός & Σύνταγμα: Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00 με 19:00
Τηλέφωνο
211 1901900
Ιατρικά Κέντρα
Χολαργός - Σύνταγμα

Μόνιμο αποτέλεσμα

Τα Lasers σταδιακά καταστρέφουν τη ρίζα της τρίχας. Η μείωσης της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας διαφέρει σε κάθε άτομο και από περιοχή σε περιοχή. Το αποτέλεσμα που χαρακτηρίζεται μόνιμο, αφορά στη χνουδοποίηση της περιοχής. Οι οποιεσδήποτε συνεδρίες συντήρησης που μπορεί να προκύψουν αφορούν κυρίως ορμονοεξαρτόμενες περιοχές και η συχνότητα τους είναι 1 φορά το χρόνο.

Βελούδινο δέρμα Άνδρας

Βελούδινο δέρμα και μόνιμο αποτέλεσμα

Η εξάχνωση που προκαλείται από το Laser, καταστρέφει την τρίχα στη ρίζα της. Σταδιακά η επανέκφυση των τριχών μειώνεται και τέλος εξαφανίζεται. Το δέρμα αποκτά αμέσως μετά από μια συνεδρία με Laser μια βελούδινη αίσθηση και υφή. Με οποιαδήποτε άλλη μέθοδο συνήθως έχουμε τα αντίθετα αποτελέσματα και επιπλέον τραυματισμούς και συχνότερη αύξηση της τριχοφυΐας στην περιοχή. Επιπλέον το αποτέλεσμα γίνεται μόνιμο μετά από μια σειρά συνεδριών στην κάθε περιοχή.

Τα Laser και μόνιμο αποτέλεσμα

Τα ιδανικά Ιατρικά Laser για αποτρίχωση θεωρούνται ο Αλεξανδρίτης 755 nm, το Διοδικό Laser 810 nm και σε σκουρόχρωμα ή μαυρισμένα δέρματα Nd:YAG 1064 nm. Στα Ιατρεία μας, διατίθενται και οι 3 τύποι Laser που μπορεί να συνδυαστούν όταν αυτό απαιτείται για να επέλθει το μόνιμο αποτέλεσμα αποτρίχωσης στην περιοχή.

Οικονομία και μόνιμο αποτέλεσμα

Η αποτρίχωση με Laser διασφαλίζει αποτελέσματα που έχουν διάρκεια. Έτσι σε βάθος χρόνου έχει αποδειχθεί ότι είναι η οικονομικότερη μέθοδος σε σύγκριση με όλες τις υπόλοιπες. Τα μόνιμα αποτελέσματα επιπλέον επιτυγχάνονται με την ασφάλεια του Ιατρείου και ξενοιάζετε μια για πάντα από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.

Πάντα περιποιημένοι και μόνιμο αποτέλεσμα

Με τη μέθοδο Laser απαλαχθείτε οριστικά από την ενοχλητική τριχοφυΐα χωρίς πλέον αυτή να σας περιορίζει στις καθημερινές σας συναναστροφές και συναντήσεις.

Dr Χρήστος Μεγαπάνος MD
Dr Χρήστος Μεγαπάνος MD
Καλέστε μας τώρα