Χολαργός & Σύνταγμα: Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00 με 19:00
Τηλέφωνο
211 1901900
Ιατρικά Κέντρα
Χολαργός - Σύνταγμα

Περιοχές Αποτρίχωσης

Μπικίνι

αποτρίχωση BikiniΜία από τις πρώτες σε σειρά και ζήτηση περιοχές για μόνιμη αποτρίχωση είναι αυτή του μπικίνι τόσο για λόγους αισθητικής όσο και για λόγους υγείας. Είναι μία από τις περιοχές που οι γυναίκες επιλέγουν πρώτα να ξεκινήσουν την εμπειρία τους με το Laser, αφενός γιατί το μπικίνι είναι σταθερά μία περιοχή που αποτριχώνουν χρόνια τώρα με όλες τις γνωστές επώδυνες και όχι μόνιμες μεθόδους αποτρίχωσης με αποτέλεσμα και να έχουν κουραστεί και να υποφέρουν από θυλακίτιδες, ερεθισμούς και σημάδια στην περιοχή, αφετέρου γιατί είναι ωραία να έχεις μόνιμα αποτριχωμένο μπικίνι και να μη χρειάζεται δεύτερη σκέψη για μία προσωπική στιγμή ή μία επίσκεψη στην παραλία. Επίσης, το μπικίνι είναι μία περιοχή που είναι καλό να μην έχει έντονη τριχοφυΐα για λόγους υγιεινής. Το μπικίνι αποτελεί μία από τις περιοχές που η αποτρίχωση με Laser χαρακτηρίζεται πιο ενοχλητική από ότι σε άλλες περιοχές του σώματος.

Πόδια

αποτρίχωση στα πόδιαΕξαιρετικά δημοφιλής περιοχή αποτρίχωσης με Laser για ευνόητους λόγους. Οι γυναίκες έχουν κουραστεί και ταλαιπωρηθεί ατελείωτα χρόνια με ξυραφάκια, κεριά, χαλάουα και όλες τις δυσάρεστες συνέπειες τους (πόνος, σημάδια, ερεθισμοί, θυλακίτιδες, ευρυαγγείες κλπ) και η μονιμότητα του Laser έρχεται ως σωτήριο δώρο, καθώς δεν θα χρειαστεί ποτέ ξανά να σκεφτείς τι ρούχα θα φορέσεις, ανάλογα με το αν έχεις προλάβει να ξυριστείς ή όχι. Το Laser δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα στην περιοχή των ποδιών και μάλιστα αρκετά άμεσα, ενώ αφήνει το δέρμα βελούδινο και λείο. Η αποτρίχωση στα πόδια με Laser είναι εξαιρετικά δημοφιλής και στους άνδρες που ασχολούνται με τον αθλητισμό, το modeling ή προσέχουν ιδιαιτέρως την εμφάνισή τους. Τα πόδια αποτελούν μία περιοχή όπου η θεραπεία με Laser χαρακτηρίζεται σχεδόν ανώδυνη.

Χέρια

Laser Depilation στα χέριαΌσο περνούν τα χρόνια η αποτρίχωση στα χέρια γίνεται όλο και πιο δημοφιλής μεταξύ των γυναικών, ενώ και μεγάλου ποσοστού των ανδρών. Η αποτρίχωση με Laser στα χέρια δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα σε ελάχιστες συνεδρίες, ενώ είναι εντελώς ανώδυνη.

 

Πρόσωπο

Laser Depilation στο ΠρόσωποΤο πρόσωπο, ειδικά η περιοχή γύρω και κάτω από το πηγούνι, αποτελεί σαφώς ορμονοεξαρτώμενη περιοχή και γι’ αυτό το λόγο ακριβώς είναι καλό, μετά το ραντεβού με το γιατρό, να γίνεται και ένας ορμονολογικός έλεγχος, ώστε το αποτέλεσμα να μπορεί να είναι ολοκληρωμένο. Σε κάθε περίπτωση, ακόμη και γυναίκες χωρίς ορμονολογικά προβλήματα παρουσιάζουν τριχοφυΐα στο μουστάκι, τις φαβορίτες, την περιοχή κάτω από τα χείλη και το πηγούνι. Η αποτρίχωση με Laser βάζει τέλος στις συμβατικές μεθόδους και δίνει πολύ καλά αποτελέσματα, ενώ η συνεδρία χαρακτηρίζεται ως μετρίως ενοχλητική.

Μασχάλες

Laser Depilation στη ΜασχάληΜία περιοχή εξαιρετικά δημοφιλής προς αποτρίχωση σε γυναίκες και άνδρες, αφού, εκτός από αισθητικό θέμα, οι τρίχες στη μασχάλη είναι και θέμα προσωπικής υγιεινής. Το Laser είναι απόλυτα ασφαλές για την ευαίσθητη περιοχή της μασχάλης, ενώ εξαλείφει τη γνωστή «μαύρη σκιά» που μένει πίσω από τα πολλά χρόνια ξυρίσματος. Δίνει εντυπωσιακά αποτελέσματα, μόνιμα, σε ελάχιστες συνεδρίες και σχεδόν εντελώς ανώδυνα.

Κοιλιά

Αποτρίχωση στην κοιλιάΌπως και το πρόσωπο, έτσι και η κοιλιά, είναι μία σαφώς ορμονοεξαρτώμενη περιοχή. Συμπληρωματικά με αγωγή για την ορμονική ανισορροπία, εφόσον υπάρχει, το Laser απαλλάσσει οριστικά από την ενοχλητική μαύρη γραμμή που εμφανίζεται συνήθως από τον αφαλό και εκτεινόμενη προς τα κάτω ή/και προς τα πάνω. Η συνεδρία με το Laser είναι ελαχίστως ενοχλητική.

Πλάτη και Ώμοι

Αποχρίχωση πλάτης για άνδρεςΈνα πρόβλημα που ταλαιπωρεί εξαιρετικά τους άνδρες είναι ο δασυτριχισμός στην πλάτη, που συχνά εκτείνεται στους ώμους και τον αυχένα. Πλην του αισθήματος συστολής που τους δημιουργεί και τους κάνει να μη θέλουν να εμφανιστούν στην παραλία ή να ντρέπονται κατά τις προσωπικές τους στιγμές, οι τρίχες στις εν λόγω περιοχές τους κάνουν να υποφέρουν από τη ζέστη και από δερματικές παθήσεις που σχετίζονται με τον ιδρώτα. Τα αποτελέσματα του Laser είναι εντυπωσιακά και μπορεί να απαιτείται ικανός αριθμός συνεδριών, λόγω της μεγάλης έκτασης της περιοχής, όμως είναι σχεδόν εντελώς ανώδυνες.

Dr Χρήστος Μεγαπάνος MD
Dr Χρήστος Μεγαπάνος MD
Καλέστε μας τώρα