Χολαργός & Σύνταγμα: Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00 με 19:00
Τηλέφωνο
211 1901900
Ιατρικά Κέντρα
Χολαργός - Σύνταγμα

Τα Ιατρεία Μας

Σε ένα άνετο και φιλόξενο περιβάλλον υψηλής αισθητικής, επανδρωμένο με άρτια καταρτισμένο και εξειδικευμένο Ιατρικό προσωπικό, υπό την εποπτεία του Ιατρού Dr Χρήστου Μεγαπάνου, πραγματοποιείται ακριβής εκτίμηση των αναγκών, ώστε να διαπιστωθούν οι ιδιαίτερες παράμετροι της τριχοφυία του κάθε ατόμου. Επιπλέον ο Ιατρός εξετάζει την περιοχή του δέρματος πριν από τη συνεδρία, για την ύπαρξη δερματικών παθήσεων, κονδυλωμάτων και Αφροδίσιων Νοσημάτων (περιγγενητικές περιόχες).

Όλοι γνωριζουμε οτι κάθε άτομο είναι μοναδικό και γι’ αυτό απαιτεί εξατομικευμένες λύσεις. Έτσι πριν σας προτείνουμε το δικό σας πρωτόκολλο θεραπείας, πραγματοποιείται λήψη ιστορικού και φυσική εξέταση. Η εκτίμηση λαμβάνει υπόψιν της, τον φωτότυπο, χρώμα δέρματος, διάμετρο και πυκνότητα τριχοφυΐας, περιοχή.  Ώστε να επιτυγχάνεται το βέλτιστο αποτέλεσμα γρήγορα, ανώδυνα με απόλυτη ασφάλεια, να αποφεύγονται οι άσκοπες επαναληπτικές συνεδρίες και να δίνεται η γραπτή εγγύηση αποτελέσματος.

Η Παρουσία του Ιατρού

Η κλινική εξέτασή σας και η εκτίμηση της περίπτωσής σας από τον ιατρό είναι εξαιρετικά σημαντική, καθώς αφενός θα επιλεγεί η απόλυτα κατάλληλη θεραπεία, ή συνδυασμός θεραπειών, αποτρίχωσης για το δικό σας τύπο δέρματος και τριχοφυΐας, ώστε να έχετε το καλύτερο δυνατό και μόνιμο αποτέλεσμα, και αφετέρου θα διαπιστωθεί η ύπαρξη τυχόν άλλων δερματικών προβλημάτων, όπως η παρουσία έρπητα, κονδυλωμάτων, ύποπτων σπίλων κλπ, που πιθανώς δεν γνωρίζατε ότι έχετε. Εκτός λοιπόν από τη λύση του προβλήματός της τριχοφυΐας σας προσφέρεται εκ παραλλήλου και η ευκαιρία για έναν εκ παραδρομής σωστό ιατρικό έλεγχο.

Πρωτόκολλα & Διαδικασίες

Μετά από την εκτενή συζήτηση, τη λήψη του ιστορικού και την κλινική εξέταση, θα σχεδιαστεί το προσωπικό σας πρωτόκολλο θεραπείας, που μπορεί να περιλαμβάνει μία ή και περισσότερες μεθόδους αποτρίχωσης, ανάλογα με την αιτία και τη φύση της τριχοφυΐας, καθώς και τις περιοχές που επιθυμείτε να αποτριχώσετε. Αυτό που ενδιαφέρει εμάς είναι να σας προσφέρουμε ένα απόλυτα ολοκληρωμένο και μόνιμο αποτέλεσμα, πάντοτε με γνώμονα την ασφάλεια και την ικανοποίηση των απαιτήσεών σας. Είναι πολύ σημαντικό να τηρείτε αυστηρά τις οδηγίες του ιατρού, τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μεταξύ των θεραπειών, όπως η χρήση των ειδικών γυαλιών, η σωστή αντηλιακή προστασία κλπ, ώστε να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στον μικρότερο δυνατό χρόνο. Η ασφάλεια είναι για εμάς το σημαντικότερο όλων, γι’ αυτό και εμμένουμε ιδιαιτέρως στα θέματα που τη διασφαλίζουν.

Τα Laser Μας

Στα ιατρεία μας θα βρείτε όλες τις διαθέσιμες μεθόδους αποτρίχωσης της αγοράς, ώστε να μπορούμε να σας προσφέρουμε ένα απόλυτα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα με τη βοήθεια συνδυαστικών θεραπειών. Παρόλα αυτά το laser παραμένει ο «βασιλιάς» της μόνιμης αποτρίχωσης και σε εμάς θα βρείτε τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα της αγοράς. Καλό είναι πάντα να ρωτάτε και να ενημερώνεστε για τα μηχανήματα με τα οποία θα σας εφαρμοστεί η όποια θεραπεία, ώστε να γνωρίζετε εκ των προτέρων τις δυνατότητες και τα πλεονεκτήματά τους. Συγκεκριμένα εμείς διαθέτουμε :

Dr Χρήστος Μεγαπάνος MD
Dr Χρήστος Μεγαπάνος MD
Καλέστε μας τώρα